ZonnepanelenSuper is een jong en dynamisch bedrijf dat klanttevredenheid met stip op de eerste plek heeft staan.  We rusten niet voordat u 100% tevreden bent!

 

Diepgaande technische kennis, snelle en heldere communicatie, ruime openingstijden en zeer scherpe prijzen kenmerken onze webshop. We zijn altijd op zoek naar de meest kosteneffectieve manier om klantenwensen te realiseren en we verkopen nooit onnodig dure systemen.

We doen onze uiterste best om te leveren wat we beloven. Problemen worden pro-actief en snel opgelost.

ZonnepanelenSuper is een InstallQ-erkend installatiebedrijf. Eigenaar Toby Doorn is gecertificeerd Scope 12 inspecteur voor zonnestroominstallaties. We zijn aangesloten bij WebwinkelKeur en staan  gecertificeerd in het QBISnl kwaliteitsregister. 

 

 

U kunt uw installatie in midden Nederland laten installeren via ZonnepanelenSuper.nl. Alle installateurs werken volgens NEN-1010 en geven 5 jaar garantie op het installatiewerk. Indien nodig is een schouwing (technische keuring vooraf) inbegrepen in het tarief in uw offerte. ZonnepanelenSuper.nl blijft altijd uw aanspreekpunt en zal zorgen voor een passende oplossing voor eventuele problemen. 

 

Zoekt u een betrouwbare, vakkundige no-nonsense leverancier van uw zonnepanelen, omvormer of complete thuiscentrale? Dan bent u bij ZonnepanelenSuper precies aan het juiste adres!

 

Vraag nu direct een offerte aan en ervaar onze dienstverlening zelf!